ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΜΑΣ

Στο Κτήμα Μπαϊρακτάρη μπορείτε να ζήσετε μια μοναδική εμπειρία ξενάγησης και γευσιγνωσίας όπου θα γνωρίσετε τη διαδικασία παραγωγής του κρασιού, τα βήματα της γευσιγνωσίας αλλά και την ιστορία του τόπου. Προτεραιότητα μας αποτελεί η οινική εκπαίδευση του επισκέπτη.

Συχνές ερωτήσεις:

Τι περιλαμβάνει μια εμπειρία;

Η εμπειρία στο Κτήμα Μπαϊρακτάρη περιλαμβάνει μια ξενάγηση στους χώρους του οινοποιείου διάρκειας 20 λεπτών όπου εξειδικευμένο προσωπικό εξηγεί βήμα προς βήμα τα στάδια της οινοποίησης, της εμφιαλωτικής και της διαδικασίας παλαίωσης στο κελάρι του Κτήματος. Έπειτα ακολουθεί γευσιγνωσία σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο δοκιμάζοντα ξεχωριστά κρασιά και εξηγώντας τα μυστικά τους.

Πότε και πως μπορώ να επισκεφτώ το Κτήμα Μπαϊρακτάρη;

Καθημερινά και Σαββατοκύριακα 9:00 – 18:00 (εκτός από Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά, Θεοφανίων, Πάσχα και 15 Αύγουστο) και βρείτε μας εδώ

Πόσο διαρκεί μια εμπειρία;

Η συνολική διάρκεια είναι 45 λεπτά έως 1,5 ώρα ανάλογα με το πακέτο που έχετε επιλέξει.

Πόσο κοστίζει μια εμπειρία;

Η συνολική εμπειρία έχει κόστος 20 έως 65 ευρώ το άτομο ανάλογα με το πακέτο γευσιγνωσίας που θα επιλέξετε, δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση για τη ξενάγηση.

Χρειάζεται να κάνω κράτηση;

Παρόλο που δεν είναι απαραίτητο, εμείς προτείνουμε να κάνετε κράτηση για να αποφύγετε την αναμονή στο οινοποιείο. Μπορείτε να κάνετε κράτηση είτε μέσω της εφαρμογής που θα βρείτε παρακάτω στην σελίδα, είτε μέσω mail, είτε καλώντας στο 27460 20455

Υπάρχει δυνατότητα φαγητού;

Ναι, στο οινοποιείο μπορείτε να βρείτε πλατό τυριών αλλαντικών (χωρίς κράτηση) και επιλογές φαγητού (κατόπιν συνεννόησης).

Μπορώ να έρθω με τα παιδιά μου;

Φυσικά, μπορούν να συμμετέχουν κανονικά στην ξενάγηση και να βρίσκονται μαζί σας κατά τη διάρκεια της γευσιγνωσίας χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

Μπορώ να αγοράσω κρασιά;

Στο Κτήμα Μπαϊρακτάρη θα βρείτε όλους μας τους κωδικούς και παλιές χρονιές των κρασιών μας.

Υπάρχει χώρος στάθμευσης στο οινοποιείο;

Μπορείτε να σταθμεύσετε το αυτοκίνητο σας στο parking μέσα στις εγκαταστάσεις του οινοποιείου.

Κλείστε την ξενάγησή σας